ΧΟΝΔΡΙΚΗ

Το εργαστήριο μας ιδρύθηκε  το Μάρτιο του 1997 στην Ιεράπετρα Κρήτης. Μια πόλη  που φημίζεται για τις πιο αγνές παραδοσιακές της συνταγές. Τα προιόντα μας παρασκευάζονται απο τα αγνότερα υλικά, γιατί όλες οι πρώτες ύλες όπως: παρθένο ελαιόλαδο, θυμαρίσιο μέλι, ρακί, μυζήθρα, αμύγδαλα, καρύδια, φρέσκο γάλα, ντόπιο αιγοπρόβιο βούτυρο κ.α. προέρχονται απευθείας απο τους παραγωγούς μας. Συνταγές απ'τα βάθη του χρόνου, που με πολλή αγάπη και μεράκι  τις υλοποιούμε, γιατί δεν είμαστε βιομηχανία αλλά ενα παραδοσιακό οικογενειακό εργαστήριο που πάνω απ'όλα μας ενδιαφέρει να κρατήσουμε τη παράδοση και την άριστη ποιότητα μας.

Για χονδρική πώληση, γάμους η βαφτίσεις, ζητήστε να σας στείλουμε δείγματα. Προμηθεύουμε μόνο επιλεκτικά καταστήματα(τα προιόντα μας δε θα τα βρείτε στα σούπερ-μάρκετ).

Σας εγγυόμαστε για τη φρεσκάδα  των προιόντων μας γιατί παρασκευάζονται την ίδια μέρα που αποστέλλονται. Ολες οι διαδικασίες ελέγχονται σχολαστικά για την ασφάλεια και υγιεινή των προιόντων μας. Για περισσότερες πληροφορίες η όποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.